11.1.10

U susret...

.
Ponovo smo aktivirali kampanju na AdWords-u (u decembru privremeno stopiranu pošto je to deo godine kad reklamiranje nema mnogo smisla). Prve "pospane" dane januara proveo sam pokušavajući da nabrojim sve ideje koje je ostalo da dovršim + one koje treba započeti u narednih par meseci.
Broj je još uvek dvocifren, ali bi mi pomoć dobro došla. Ta ideja (uključivanje većeg broja ljudi u kreativnu stranu posla) postaje mi nešto kao mantra...

Pokušaću da "višak" vremena do koga će neminovno doći u sledećih mesec-dva, iskoristim za veliko spremanje: dubinsko osvežavanje web-prezentacije (sa bar 30-tak novih ili modifikovanih proizvoda), popunjavanje referenc liste i galerije jednom masovnom akcijom "okopavanja" 200-tinak arhivskih DVD-a (+ još uvek aktuelni prošlogodišnji doprinosi), a moraću da unesem i malo "flavour-a" - čitaj: više animacija - video klipova i sličnih "zezalica"...


Naravno tu je i naj-nespretniji portfolio na svetu, u formi "predloga za top listu" sopstvenih dizajnerskih ostvarenja. Šta sa njim?

Tešim se da je ipak bolje nemati vremena - nego nemati posla...

.

2 comments:

  1. Tešiš se na pravi način... ;)

    ReplyDelete
  2. Ne verujem da sam nekoga ubedio... Ali očigledna je istina da mi je ta stvar u vezi portfolija uvek na poslednjem mestu. Kao u onom vicu: "Nije meni stalo do slave i novca... Dobro, možda novac baš i ne bih odbio..." U stvari - sve se svodi na strah: danas se brinemo i radimo za sutra, a to sutra se (šta god mu radili) uvek preko noći pretvori u istu onu svakodnevnu pripremu za neko novo sutra... I tako u beskraj. Blago nama.

    ReplyDelete

Voleo bih da čujem vaš komentar: