2.3.10

Vaau! Kakvi klijenti...

Jedna od prednosti bavljenja marketingom je da povremeno imate prilike da saradjujete sa zanimljivim osobama, na zanimljivim projektima... Uostalom šta da vam pričam - pogledajte sami:I nemojte sad svi da menjate posao (i kod nas je uglavnom dosadno i nezanimljivo)...

3 comments:

  1. Pazi ovo: 50 poseta samo u poslednjih sat vremena, a niko da ostavi komentar (čak ni kao "anonimus")? Možda ovo ipak nije dobra poslovna ideja? Svi bi da "zavire", ali nešto više od toga... Ali - definitivno bi trebalo što pre postaviti "AdWords" na sajt: ova tema definitivno ima potencijal (ako se na varam juče je bilo 70.000 fanova na facebooku)

    ReplyDelete
  2. Odlićan prilog,nema šta! A koja je tvoja uloga bila? Nisi ti valjda ovaj što ih je mazao uljem :)))? Inače,vrlo je kvalitetno urađeno, sexy,a s merom.

    ReplyDelete
  3. Moju ulogu ćeš da vidiš ako naručiš nešto sa sajta... Šalim se (delimično) - mi radimo ambalažu za "kostime", a nadam se i drugi papirni promo-materijal, ali o-tom-po-tom... Naravno, nisam mogao da odolim da ovo ne (zlo)upotrebim... Ideja o "klijentima" je bila prejaka (inače u pitanju su - naravno - preduzimljivi MOMCI, koje ovim putem pozdravljam)

    ReplyDelete

Voleo bih da čujem vaš komentar: