10.10.08

Magnetna privlačnost !

.
A sad malo nečeg od čega se živi! Jedno od pitanja koja nas svakodnevno proganjaju je: "Da li imate nešto novo i originalno..." To što se svaka stvar koju smo ikada napravili razlikuje od bilo koje duge - izgleda više nije dovoljno! Pa eto, za one koji traže neke "specijalne" medije - usvojili smo jedan novi.

Tehnička inovacija se sastoji u specijalnoj magnetnoj foliji koja se proizvodi u raznim debljinama i dimenzijama. Čim se zalepi na neki proizvod pretvara ga u "magnetni proizvod", tj. moguće ga je zalepiti na bilo koju metalnu (magnetičnu) površinu. Popularni "magneti za frižidere, u našoj varijanti su prvo realizovani kao mali blokčići dimezija 7x10cm sa 30-tak listova i koricama u boji.

Naravno postoji i mnogo drugih mogućnosti za efektnu (a ekonomičnu) promociju. Više informacija u vezi magnetnih proizvoda, cena, itd. možete videti na stani http://www.deto.rs/r_magneti.html (možete usput da posetite i ostale) Ako vam se bilo šta dopadne - pišite nam i poslaćemo Vam besplatan uzorak! Biće dovoljno i da nas pozovete telefonom...

Ili nam ostavite poruku na frižideru!
.

No comments:

Post a Comment

Voleo bih da čujem vaš komentar: